szenvedély Tilla Till Attila cigaretta sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető élete egyik nagy kihívásának tartja, hogy letette a cigit. Úgy gondolja, hogy akárcsak a drogról, erről a szenvedélyről is nagyon nehéz lemondani - tudta meg a Life.hu.

Tilla az "én hamburgerem verseny" műsorvezetője volt, ahol vidáman kóstolgatta az ízes szendvicseket. A mértékletesség azonban fontos a számára, mert épp életmódváltásba kezdett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

További képekért a versenyről kattints ide!


"A nyári dőzsölés, mulatozás, fesztiválozás utá, nemrég aszkéta életmódba kezdtem. Már tíz napja nem dohányzom. Ez egy nagy kihívás számomra. Folyamatosan küzdök magammal. A cigaretta súlyos drog és mindenki, aki dohányzik, az drogos ember. Amikor abba akarod hagyni, az egy kemény küzdelem. Olyan, mint egy drogelvonó. Egyébként nem szeretem a cigarettát, én az önmagát szapuló, az önmagát szidó dohányos voltam. Azt hiszem, végre sikerült annyira meggyűlölnöm, hogy végleg le tudok mondani az élvezeti oldaláról is. A cigi hiányát a sporttal kompenzálom és este egy kis tökmaggal. Emellett pedig próbálok egészségesen élni, piacon vásárolni, de ha úgy tartja kedvünk, időnként egy hamburger is belefér a gyerekekkel" - mesélte Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.