Összeáll a TV2 két tehetségkutatósa

TV2 Farkas Zsolti Az ének iskolája énekesnő sztár Solt Klaudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt folytatja a karrierjét a Voice egykori versenyzője, Solt Klaudia és Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti - tudta meg a Life.hu.

A két fiatal tehetség ezután együtt koncertezik az országban.

Forrás: Solt Klaudia
Forrás: Solt Klaudia

"Amikor Zsolti megnyerte Az ének iskoláját, én írásban gratuláltam neki és elkezdtünk beszélgetni. Hamar összebarátkoztunk, mert hasonlóan gondolkodunk és egyforma a zenei ízlésünk is. Később Zsolti anyukája keresett meg és megkért, hogy dolgozzak együtt Zsoltival. Örömmel mondtam igent" - árulta el Klaudia, aki jövő héttől együtt próbál a fiatal tehetséggel.

"A zenekarommal együtt fogunk játszani. Énekelünk szólóban és duettben is és lesz olyan, hogy én vokálozom majd Zsoltinak. Sok felkérése van, de nem nagyon szeret egyedül a színpadon állni, ezután már ez sem okozhat neki problémát, hiszen zenekarral kiegészülve, együtt járunk majd fellépni. Vannak saját számai is, és a tervek szerint a készülő albumon is vokálozom majd neki" - tette hozzá az énekesnő, aki izgatottan várja a közös munkát. "Zsolti rendkívül tehetséges előadó, öröm lesz a közös munka."

Kislánya lesz Peller Annánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-peller-anna-magyar-szinesznonek-kislanya-lesz.htmlZivatar, felhőszakadás, jégeső is lehet mahttp://www.life.hu/legykepben/20130826-az-orszag-nagy-reszen-varhato-heves-zivatar-felhoszakadas-nehol-akar.htmlKeleti Andi gyerekeinek élmény az iskolakezdéshttp://www.life.hu/legykepben/20130826-keleti-andrea-gyerekei-mar-keszek-az-iskolara.htmlBalhéba keveredett VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-vv-beci-magyar-rapper-a-valo-vilag-sztarja-balheba-keveredett.htmlKiadják Freddie Mercury eddig eltitkolt számaithttp://www.life.hu/legykepben/20130825-az-elhunyt-freddie-mercury-kiadatlan-felveteleit-akarja-megjelentetni-a-queen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.