Távozik a TV2 programigazgatója

TV2 programigazgató Kiss Péter (Tv2) kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Péter programigazgató közös megegyezéssel, 2013. augusztus 27-ével távozik a TV2-től. Neki köszönhetjük a Jóban Rosszban sorozatot.

A szakember 2003 júniusában csatlakozott az Interaktív Kft.-hez felelős szerkesztőként, majd 2004 januárjától a TV2 sikersorozata, a Jóban Rosszban fejlesztésén és felépítésén dolgozott, melynek mintegy 3 évig volt a producere. Ezt követően 2007-2009 között, az akkor már a ProSiebenSat1 cégcsoport tulajdonában álló Interaktív Kft. ügyvezetője lett. Kiss Péter 2009 augusztusától töltötte be a TV2 csoport programigazgatói pozícióját, ahol - többek között - a nevéhez fűződik a TV2 műsorstruktúrájának megújítása, továbbá elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a TV2 csoport kábelportfóliójához tartozó FEM3, PRO4 és SuperTV2 csatornákat a ProSiebenSat1 elindította.

Forrás: tv2akademia.hu
Forrás: tv2akademia.hu

Kiss Péter távozásával a programigazgatóság közvetlen irányítását Ralf Bartoleit COO-ként (Chief Operating Officer) látja el. Ralf Bartoleit, a ProSiebenSat1 tulajdonosi megbízottjaként 2012 júliusában érkezett a TV2 csoporthoz, és COO-ként felügyelte a programigazgatóság, valamint a marketing- és kommunikációs igazgatóság tevékenységét. A szakember TV2-s ismeretei és magyarországi tévés piaci tapasztalata okán komoly biztosíték a tulajdonosi invesztíció hatékony továbbvitelének, és annak részeként, az őszi programstruktúra sikerének. A TV2 csoport idén megduplázva a helyi gyártásra fordított befektetéseket a tervezett stratégia szerint sikeresen halad tovább, és rövidtávon a mostani portfólió megerősítésére fókuszál.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.