börtönbüntetés vád büntetőügy Bándy Kata Péntek László másodfokú tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jogerősen életfogytiglanra ítélte Péntek Lászlót a Pécsi Ítélőtábla Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolása miatt. Enyhítettek büntetésén, mert 40 év múlva feltételesen szabadlábra bocsátható. Itt nyomon követheted az Origo élő tudósítását!

Az ügyészség a tizenegyszer büntetett Péntek Lászlót aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolja. Az ügyészi vádirat szerint a 26 éves férfi tavaly július 8-án hajnali két óra után pécsi, Dugonics utcai lakása előtt szólította meg a születésnapi összejövetelről hazafelé tartó Bándy Katát.

Forrás: MTI/Sóki Tamás
Forrás: MTI/Sóki Tamás

Kommandósok vezetik elő P. Lászlót

Egy játszótérre kényszerítette, megerőszakolta, és közben, hogy ellenállását megtörje, megfojtotta. A férfi korábban beismerte a gyilkosságot, de tagadta, hogy a nőt brutálisan bántalmazta és megerőszakolta volna. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, P. László áprilisban elsőfokon életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott.

Sztárügyvédet fogadott Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130813-pentek-laszlo-bandy-kata-gyilkosa-kirugta-regi-ugyvedjet-es-ujat.htmlVerték a börtönben Bándy Kata gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-pentek-laszlot-bandy-kata-gyilkosat-rabtarsai-megvertek-a-pecsi-bortonben.htmlÉletfogytiglanit kapott Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-p-laszlot-tenyleges-eletfogytig-tarto-fegyhazbuntetessel-sujtotta-a-birosag-bandy.htmlMa kiderül, miért halt meg Bándy Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-meggyilkolt-pecsi-pszichologus-bandy-kata-itelet-varhato-p-laszlo.htmlMegszólalt Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-p-laszlo-bandy-kata-gyilkosa-megszolalt-a-letiltott-interjuban-beszelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.