Újra szerelmes Liptai Claudia

TV2 műsorvezető Liptai Claudia szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete rátalált a szerelem a TV2 csinos műsorvezetőjére, aki egy éve egyedülálló volt.

Claudia a csepeli polgármester protokollcsapatának 26 éves tagjába, Benjáminba szeretett bele, aki azonnal viszonozta érzéseit.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Már első látásra érezték, hogy több lesz köztük hivatalos kapcsolatnál. "Ez az érzelem pont úgy érkezett, ahogyan arra mindenki vágyik. Váratlanul és elsöprően. Két független felnőtt ember találkozása ez" - mondta a Blikknek Claudia, aki ugyan ritkán beszél a magánéletéről, de most kivételt tett, mert szeretné szabadon megélni a szerelem első boldog napjait ugyanúgy, mint bárki más.

Oszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.htmlToncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.htmlMusicalsztár csábította orális szexre Szepesithttp://www.life.hu/legykepben/20130828-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-megtetszett-egy-musical-sztarnak-oralis.htmlMa a pótfelvételizők izgulhatnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130829-ma-hirdetik-ki-a-potfelveteli-ponthatarokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.