Ekkorákat bakizik Gombos Edina férje

TV2 Alberto Contador Gombos Edina Édes Élet nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Gombos Edina férje, Alberto már tíz éve él Magyarországon, a mai napig megnevetteti családját különös és félreérthető szótévesztéseivel - tudta meg a Life.hu.

A kubai férfi a TV2 Édes élet című műsorának kamerái előtt beszélt arról, hogy megműtteti a tökeit, ám perceken belül kiderült, a tokájáról beszélt. "Először én is csak néztem nagyokat, hogy miről beszél, de megértettem, amikor elkezdte simogatni a tokáját" - kuncogott Edina. "A magyar a világ egyik legnehezebb nyelve és nagyon örülök, hogy Alberto már szinte tökéletesen beszéli. A tévesztései leginkább abból származnak, hogy az ékezeteket nem hallja, így aztán keveri például a cipőt a cipóval vagy a kilincset a bilinccsel" - osztotta meg a Life.hu-val a TV2 műsorvezetője.

Forrás: Gombos Edina
Forrás: Gombos Edina


"Bevallom, ilyenkor a mai napig kinevetjük, szerencsére Alberto nem sértődékeny típus. Kislányunk, Miranda is érzékeli, amikor apukája nem jól ejt valamit, és már olyan fejlett a humorérzéke, hogy heccelődik is vele, utánozza. A szendvicset 'szánvis'-nek ejti például, ha az apjától kéri" - mesélte Edina.

"Amikor ideköltözött, angol-spanyol keveréknyelven beszéltünk, de aztán ő is rájött, ha úgy döntött, hogy itt él, muszáj megtanulnia magyarul. Belátta, hogy nyelvtudás nélkül 'eladják kilóra', nem tud érvényesülni. Onnantól kezdve csak magyarul beszéltem hozzá, ha nem értette, lefordítottam neki angolra. Egy év után szinte kifogástalanul beszélt, még a hanglejtése is jó. Most már kizárólag magyarul beszélünk otthon, illetve Alberto és Miri gyakran spanyolul társalognak" - beszélt a kezdeti nyelvi nehézségekről a csinos tévés.

Gombos Edina és férje egyszerre plasztikáztathttp://www.life.hu/legykepben/20130916-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-costafreda-egyszerre-plasztikaztatnak.htmlFloridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.htmlMiamiban nyaral Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gombos-edina-magyar-musorvezeto-ferje-csaladjaval-nyaral-miamiban.htmlTestvérre vágyik Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-gombos-edina-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-testverre-vagyik.htmlPróbára tette férjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gombos-edina-kivalo-haziasszony-megis-majdnem-megmergezte-ferjet-albertot.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.