Elszúrták a királynő haját

baki haj szépségkirálynő fodrász Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számolja a napokat Kárpáti Rebeka a moszkvai világversenyig, és nemcsak a megmérettetés miatt, hanem mert addigra kell rendbe jönnie elszúrt hajának - tudta meg a Life.hu.

Nem önszántából festette barnára a haját a Miss Univers Hungary, akit sokkal világosabb hajjal választottak meg az ország egyik legszebb lányává. Rebeka egy fodrászbaki áldozata lett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Három hete egy reklámfilm miatt befestették a hajamat. Miután abba nem mentem bele, hogy egy világverseny előtt hagyományos festékkel változtassák meg a színét, ajánlották a kimosható színezőt, ami 4-5 mosás után eltűnik a hajból. Mondanom sem kell, hogy nem jött ki belőle a vörös. Azóta a fodrászom azon kínlódik, hogy sikerüljön visszaadnia az eredeti színét. Már többször átfestették, hamvasították, világosították - mindezt kímélő módon. Ez amúgy is egy durva procedúra és az én vékonyszálú hajam csoda, hogy kibírta. Most barna vagyok, és végre megerősödött a hajam, amit a következő lépésben levágunk és kivilágosítjuk a végeit, olyanra, mint amilyen volt" - osztotta meg velünk újabb kálváriájának történetét a szépségkirálynő.

Hódolóból lett Berki menyasszonya Pamelahttp://www.life.hu/legykepben/20130925-berki-krisztian-menyasszonya-pamela-a-ferfi-rajongoja-volt-.htmlRetteghet a maffiától a lottómilliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/20130926-az-alvilag-is-figyelheti-a-lottomilliomost-aki-dicsekszik-nyeremenyevel.htmlCsak az implantátuma kerekedik Encinekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130926-detar-eniko-szinesznonek-csak-az-imlantatuma-kerekedik-allitolag-meregtelenit.htmlÚj esélyt kaptak az X-Faktor nagy visszatérőihttp://www.life.hu/legykepben/20130925-az-rtl-klub-2013as-xfaktoranak-nagy-visszateroi-ekanem-balint-danics.htmlÜvöltött a szenvedéstől Varga Viktor szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130926-varga-viktor-enekes-parja-cinthya-dictator-kiborult-a-mr-es.htmlAz utcán támadtak rá az ismert humoristárahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-galla-miklos-humoristat-haza-elott-tamadtak-meg-a-hatterben-feltekenyseg.htmlEkkorákat bakizik Gombos Edina férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130917-a-tv2-musorvezetoje-gombos-edina-az-edes-elet-szereploje-alberto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.