Megvan, ki késelhetett Csepelen

Csepel BRFK világbajnok késelés támadás sérült kick-box
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint Putnoki Árpád késelhetett Csepelen, őt még keresik a rendőrök - tudósít az MTI. Két társát, köztük az egykori kick-box-világbajnok B. Oszkárt már elfogták.

Két embert elfogott, egyet még köröz a rendőrség a múlt szombaton Csepelen történt, késelésig fajuló verekedés ügyében. A gyanú szerint Putnoki Árpád késsel több alkalommal megszúrta a két férfit. A 31 éves budapesti lakos ellen körözést adtak ki. B. Oszkárt, egykori kick-box-világbajnokot őrizetbe vették, D. Roland pedig szabadlábon van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Péntekről szombatra virradó éjszaka Budapesten, a XXI. kerületi Erdőalja utcában egy szórakozóhelyen késsel lerohanta egy banda az éppen biliárdozó D. Attilát és É. Zoltánt. Mindkét férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Csak vasárnap reggel lehetett kihallgatni őket, akkor mondták el, kiket ismertek fel támadóikban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.