Szikora Róbert X-Faktor mentor tehetségkutató zenekar RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu-nak Szikora Róbert elmondta, a legtöbb kétely az X-Faktorba bejutó zenekarokat övezi. Mivel az idei az első évad, hogy együttesek is indulhattak a tehetségkutatón, sokan máris tudni vélik, csakis egyéni előadó nyerheti meg a versenyt. Az MDC azonban bizakodó.

Bár az MDC zenekar tagjai évek óta zenélnek, a Life.hu-nak elárulták, ebben a felállásban az X-Faktor válogatójában láthattuk őket először. Bátori Miklós, a zenekar frontembere elárulta, ők is szembesültek azokkal a véleményekkel, amelyek szerint az együtteseknek kevesebb esélyük van az érvényesülésre, ám ők erre is tudják a megoldást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azon vagyunk, hogy a nézők Mikit, az énekest jegyezzék meg leginkább, így az ő arcához tudnak kötni minket" - vette át a szót Kiss Dániel, a zenekar gitárosa. "Ráadásul, mi talán még többet gyakorlunk, mint az egyéni előadók, hiszen a hármunk közötti összhangot is meg kell teremteni. A dalokat mindig átdolgozzuk, a saját szájunk ízére alakítjuk" - tette hozzá Lapis Botond, a formáció gitárosa, aki arról is beszélt, már most jó barátságok alakulnak a versenyzők között. "Batánovics Lilihez és Szabó Ádámhoz például nagyon közel kerültünk" - mesélte, nem tagadva, hogy a természetes rivalizálás a szimpátia mellett azért működik a versenyzők között. "Mindenki győzni szeretne és nagyon nehéz lesz feldolgozni, hogy minden héten kevesebben leszünk" - vélekedik Miki.

A fiúk arról is beszéltek, hogy szinte biztosak voltak benne, hogy Szikora Robit kapják mentorként, hiszen az R-GO frontembere tudja, hogyan kell zenekart alapítani és sikerre vinni.

A három fiatal srác kapcsán óhatatlanul felmerül a kérdés, mi újság velük csajozásfronton. "Szerencsére mindhárman szinglik vagyunk, így csak a zenére és a versenyre koncentrálunk" - nevetett Miki, aki azt sem tartja kizártnak, hogy esetleg rajongó lányt válasszon párjául. "Minden megeshet, semmitől sem zárkózunk el" - jelentették ki nagy egyetértéseben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.