olimpiai bajnok Csepel TEK késelés birkózó sérült kick-box
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi késelés egyik sérültje egy olimpiai bajnok unokája, egy bokszoló. A támadót nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A nap 24 órájában őrzik a Csepelen kis híján halálra szurkált embereket a rendőrök. A Blikk információi szerint az egyik sérült Zoltán, a legendás olimpiai bajnok, Énekes István unokája és szintén bokszoló.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Rendőr vizsgálja a helyszínt Csepelen

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Putnoki Árpád késelhetett Csepelen, őt még keresik a rendőrök. A férfi veszélyes, büntetett előéletű - írja a lap a BRFK sajtóosztályára hivatkozva. Állítólag köze volt a híres-hírhedt soroksári ütközethez is, amikor szamurájkardokkal esett egymásnak két bűnbanda. Ha napokon belül nem kerül elő, a nemzetközi körözést is kiadják ellene. Két társát már elfogták, egyikük az egykori kick-box-világbajnok, B. Oszkár. A Csepel.info értesülései szerint a most is edzőként dolgozó férfit kedd este kiengedték. Azt mondta, hogy ott volt a kocsmában, ahol a bűncselekmény történt, de ő nem szúrt meg senkit. Már csak garázdasággal gyanúsítják.

Szombat hajnalban Csepelen egy Erdősor utcai szórakozóhelyen B. Attilára és É. Zoltánra rátámadt egy négyfős társaság, amelynek egyik tagja a híres világbajnok sportoló volt. Késekkel életveszélyesen megsebesítették a biliárdozó férfiakat, majd elmenekültek. Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe.

Megvan, ki késelhetett Csepelenhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-b-oszkar-a-csepeli-keseles-egyik-elkovetoje-profi-sportolo-kickbox.htmlMegtámadták Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/20131008-bagi-ivan-humoristat-sotetedes-utan-megkergettek.htmlIsmét kislánya lesz Laky Zsuzsinakhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-laky-zsuzsi-europa-egykori-szepe-ismet-kislanyt-var.htmlIsmét világsztárral fotózkodott Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20131008-palvin-barbara-magyar-modell-joseph-fiennes-brit-szinesszel-fotozkodott-instagram.htmlEltűntek a kihallgatott soroksári lakókhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-eltunt-a-soroksari-gyilkossag-ugyeben-kihallgatott-ot-ember.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.