doppingolás TV2 Sztárban sztár ivás alkohol Majka rapper whisky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebukott az ózdi rapper. A TV2 Sztárban sztár című show-műsorában alkohollal pörgeti fel magát a kezdés előtt.

Majka híresen szókimondó stílusát segíti, ha a forgatások előtt doppingolja magát egy-két korty alkohollal. A műsor készítői nem szólnak bele Majka szokásába, mert sosem okozott gondot az alkohol a rappernek. Mindig lelkiismeretesen készül, időben megjelenik és tisztességgel elvégzi a rá szabott munkát - tudta meg a Bors.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A szerkesztők azonban résen voltak és biztosra akartak menni. Ezért kitalálták, hogy egy filctollal bejelölik Majka whiskey-s üvegén, hogy mennyi volt a flaskában a stúdióba érkezéskor, és mennyit engedélyeznek neki műsorkezdésig. "Bizony az öltözőjében van egy üveg whiskey, amit persze nem vedel nyakló nélkül, de biztos, ami biztos, ebben szabályozzák" - súgta meg a lapnak az egyik asszisztens. "Nincs ebben semmi titkolnivaló, szívesen mondtam el a Mokkában is Demcsák Zsuzsiéknak, hogy bekocogok hátra, tinta van fél tízig, és kezdődhet a műsor. Többek között innen veszem a bátorságot, ez az én karakterem" - mondta nevetve Majka.

Caramellel búcsúztatják a Soroksáron megölt nőthttp://www.life.hu/legykepben/20131018-krisztinatol-a-soroksaron-meggyilkolt-asszonytol-egy-caramel-dallal-vesznek-vegso.htmlÖrdög Nóra újra a képernyőnhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-ordog-nora-musorvezeto-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-vunderson-es.htmlHormonkúrára kényszerült Somahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-soma-mamagesa-szeme-begyulladt-es-hormonkurara-kenyszerul-a-sztarban.htmlSzabó Zsófi: "Hajdú Péter nagyon jó ember"http://www.life.hu/legykepben/20131017-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-megvedte-hajdu-petert-domsodi.htmlNovák Pétert megviselte barátja halálahttp://www.life.hu/legykepben/20131018-novak-peter-zeneszt-megviselte-baratja-pribil-gyorgy-gitaros-halala.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.