Szandiból kihalt a nő

TV2 Sztárban sztár énekesnő Szandi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi nőiességet nem lehet mostanában felfedezni a háromgyermekes Szandi mozgásában, pedig a kifejezetten dekoratív énekesnő korábban igencsak adott magára.

Teljesen elférfiasodott Szandi, aki a TV2 Sztárban sztár című produkciójában az AC/DC énekesének, Brian Johnsonnak a bőrébe bújt. Emiatt férfi módra közlekedett és súlyzózással erősítette karjának izmait.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Sokszor azon kaptam magam, amikor civilként, Pintácsi Alexandraként vásároltama közértben, hogy pasisan mentem. Egész héten AC/DC lázban éltem, kellett, hogy a férfi énekesre ráhangolódjak, könyveket olvastam, videókat néztem. Sokat segített a külső, ugyanis nekem is könnyebb volt átvenni úgy a szerepet, ha a külsőm megfelelt az általam előadott figurának. Új orrot és ráncokat kaptam, a nadrágomban pedig kitömték a hiányzó férfiasságom helyét. Először ellenkeztem, mert valahogy furcsának éreztem, de kellett, hogy élethű legyen a dolog és ahhoz be kellett tenni valamit oda. Egy férfinadrág volt rajtam, de ha ott elől nem lett volna semmi, akkor nem tudtam volna férfias lenni a produkcióban. De állva azért még nem tudok pisilni. A négy és fél év gyúrás pedig kifejezetten jót tett a karomnak, ebben a számban most hasznát vettem" - magyarázta átalakulását Szandi, akinek produkcióját péntek este láthatjuk a TV2-n.

Caramellel búcsúztatják a Soroksáron megölt nőthttp://www.life.hu/legykepben/20131018-krisztinatol-a-soroksaron-meggyilkolt-asszonytol-egy-caramel-dallal-vesznek-vegso.htmlÖrdög Nóra újra a képernyőnhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-ordog-nora-musorvezeto-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-vunderson-es.htmlNovák Pétert megviselte barátja halálahttp://www.life.hu/legykepben/20131018-novak-peter-zeneszt-megviselte-baratja-pribil-gyorgy-gitaros-halala.htmlVarga Viktort megcsonkította Cynthiahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-gaspar-gyozo-varga-viktor.htmlMáris besokallt Eckert Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131017-hasonmasok-az-rtl-x-faktorban-eckert-aniko-jennifer-anistonra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.