Tornóczky Anita bevallotta: külön él a férjétől

házasság válás Tornóczky Anita együttélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornóczky Anita hosszú hónapok hallgatása után először mesélt a magánéletéről és megromlott házasságáról.

Az egykori tévés műsorvezető, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya több helyen is beismerte, nyolc év után megromlott a házassága, amelyet igyekszik megmenteni. Később, amikor már a házassága megmentéséről sem volt hajlandó nyilatkozni, szárnyra kelt a pletyka, hogy a Playboy magazin főszerkesztőjével, Pantl Péterrel vannak együtt. Nyáron a Balaton Sound VIP szekciójában a történet mindhárom szereplője jelen volt - igaz, tisztes távolságot tartottak egymástól. Anita, akit nemrég egy portál azzal sértett meg, hogy a magyar nők közönségességének arcává tette, először mesélt nyíltan a magánéletéről Joshi Bharatnak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Amikor a műsorvezető megkérdezte, valóban tönkrement-e a házassága, így válaszolt: "Tíz-tizenegy hónapja nem élek együtt a férjemmel" - idézi a Blikk. Ezután hozzátette: a kapcsolatuk még nem szűnt meg, az interjú napján is sokat beszélgettek arról, miért és hogyan jutottak el idáig. Anita azt is elmondta, azért nem tudja lezárni ezt a kapcsolatot, mert nagyon rossz elengedésben, nehezen enged meg az életében látszólag vesztes helyzeteket. Az egykori tévés elsődleges célja most az, hogy rendbe tegye az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.