Feltehetően öngyilkos lett a magyar énekesnő

öngyilkos öngyilkosság Budapest énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brady Orsolya a táskáját Pesten a Szent István Park környékén találták meg, ám az énekesnőnek nyoma veszett - írta az Index.

A BradyO zenekar énekesnőjének a testvére öngyilkosságra gyanakszik, mivel - elmondása szerint - már jó ideje nem volt jó állapotban Orsolya. Ennek ellenére továbbra is keresik családtagjukat, akit már november 9. óta nem találnak, viszont táskája, benne az iratai és a mobiltelefonja a Duna partján hevert.

"Tisztelt zenésztársak és barátok! Brady Orsolya (BradyO, zenekarunk énekesnője) több mint 72 órája eltűnt és még nem került elő. Segítsetek őt megtalálni, nagyon kérünk titeket. Kérdezzetek körbe, hogy látta-e Orsit valaki szombaton este vagy délután Budapesten" - ezzel a közleménnyel kért segítséget a zenekar.

Forrás: www.quantumcowboys.com
Forrás: www.quantumcowboys.com

Az énekesnő eltűnését bejelentették a rendőrségen, és a vízi rendőrség szonáros keresést végez az eltűnés valószínűsített helyszínén. Aki esetleg látta a fehér pólóban, sötét kabátban és barna kordbársony nadrágban lévő nőt, jelentse be a rendőrségen, vagy Nagy Gábor, az énekesnő testvére kérésére hívja a 06-70-319-4483-as számot.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!



Pszichovírus - amikor a lélek betegít meghttp://www.life.hu/tested-lelked/20130414-igy-betegiti-meg-a-lelek-a-testet-depreszio-alamatlansag-pszichologia.htmlÖngyilkos akart lenni a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130515-kesha-enekesno-fejeben-megfordult-hogy-ongyilkos-legyen-miutan-szexfotok-jelentek.htmlSzandika kutyája súlyos sérüléseket okozotthttp://www.life.hu/legykepben/20131116-emberre-tamadt-az-ejjel-nappal-budapest-szandikajanak-kutyaja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.