lemondás hétvége szerelem Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyszer nagyobb az esélye, hogy csalódás ér, ha a hét elején randizol. Szombat a tuti időpont - derül ki egy friss felmérésből.

Régóta az igazit keresed? Lehet, hogy csak rossz napokon próbálod megtalálni. Mostantól jegyezd meg a következőt: ne szervezz találkát hétfőre. A hét elejére megbeszélt randikat ugyanis négyszer nagyobb eséllyel mondják le az utolsó pillanatban.

Forrás: Thinkstock

Főleg munkahelyi elfoglaltságra, betegségre vagy fáradtságra hivatkoznak ilyenkor. A legnépszerűbbek a hétvégi légyottok, legalábbis a match.com randioldal válaszadói között. Bevallásuk szerint a szombati esti találkozókat nem is szokták olyan gyakran lemondani. A portál szakértője szerint a szombat estéknek különleges hangulata van, ami plusz izgalmat visz a randiba. Kate Taylor hozzátette: nem meglepő, hogy a hétfők leszerepeltek, mivel az emberek ilyenkor stresszesebbek, több a munkájuk, vagy még kimerültek a hétvége miatt.

És, hogy tuti sikered legyen a szerelemben, még egy dologra figyelj a nap megválasztása mellett: a ruhádra. Ahogy a Life.hu is megírta, a férfiak azokat a lányokat kedvelik leginkább, akik pirosban mennek el randizni.

Zámbó Árpy együtt volt Toncsival?http://www.life.hu/szeress/20131121-zambo-arpy-jimmy-occse-a-balint-antonia-modellel-kapcsolatos-viszonyarol-vallot.htmlA hét szexpóza: erotikus fürdőjáték (18+)http://www.life.hu/szeress/20131120-a-het-szexpoza-erotikus-furdojatek-18.htmlMegfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlPasik, akik pénzért hazudnak a szingliknekhttp://www.life.hu/szeress/20131118-keso-huszasok-korai-harmincasok-a-bulizasrol-szorakozohelyekrol-ferfiakrol-es-a.htmlHa van kémia, férfi és nő nem alszik együtthttp://www.life.hu/szeress/20131118-miert-alszik-egyutt-egy-ferfi-es-egy-no-az-elso.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.