Különleges címet kapott Tóth Vera

alkohol bor Villány rend nedű Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sosem vetette meg az alkoholt, most viszont legálisan kortyolgathatja a finom nedűt.

Tóth Vera, aki nemrég kiszőkült, ezentúl hobbiból kóstolgatja a nemesebbnél nemesebb borokat. A tapolcai énekesnőt a villányi borrend hivatalos tagjának ismerték el a hétvégén - tudta meg a a Bors.

Forrás: FEM3
Újabb szépségkirálynő mutatta meg a kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-dobo-agi-szepsegkiralyno-megmutatta-het-hetes-kisfiat-benediktet.htmlPasijához költözött az x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eckert-aniko-x-faktoros-a-baratjahoz-koltozott.htmlAndy Vajna pert vesztett Farkasházy ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20131121-az-rtl-klub-heti-heteseben-elhangzott-mondataert-perelte-be-andy-vajna-farkashazy-tivadart-de.htmlVajna Tímea Sarka Kata üzlettársa leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-vajna-timea-es-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-kft-ugyvezeto-igazgatojanak-uzlettarsa-lesz.htmlIlyenek lesznek a BKK új logóihttp://www.life.hu/legykepben/20131120-a-design-terminalban-a-graphifesten-bemutattak-milyenek-is-lesz-a-bkk-logoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.