Kerényi Miklós Máté X-Faktor színész igazgató Muri Enikő szerelem pár Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kézen fogva jelent meg egy impozáns partin Kerényi Miklós Máté oldalán. A Life.hu kérdésére nem tagadták, hogy rendeződött a kapcsolatuk és egy párt alkotnak.

Nyáron többször felröppentek a hírek, miszerint Enikő és Máté összemelegedtek. Először azzal gyanúsították Mátét, hogy tönkrement kapcsolata után Enikőnél keres vigaszt. Az X-Faktorból megismert énekesnő ekkor még tagadta, hogy szerelmi szálak fűznék a színészhez. A Hot! magazin kedd esti partiján a pár már kéz a kézben jelent meg és buja pillantásokat vetettek egymásra. Az esti programra Máté édesapja, Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója is a fiatalokkal érkezett. A képek tanúsága szerint a főrendező imádja fia választottját.

Így buliztak a magyar celebek - még több fotóért kattints ide! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem tagadjuk, hogy együtt vagyunk. Igaz, hogy nyáron voltak megingások, de most kijelenthetjük, hogy boldogság van" - mesélte Enikő, akinek szavait hallva Máté sokatmondóan mosolygott. "A Ghost című musicalben szerelmespárt alakítunk. Az érzelmek pedig nem érnek véget a színpadon" - magyarázta Enikő, aki apósjelöltjének hatalmas homlokcsókkal köszönte meg, hogy velük tartott a partira.

Muri Enikő és Kerényi Miklós Gábor Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Enikő mély és érzékeny lány. Egy jó rendező örül, amikor ilyen színésszel dolgozhat, egy jó apa pedig örül, ha ilyen nő mellett boldognak látja a fiát" - ecsetelte az igazgató, aki nem lát abban kivetnivalót, ha két színész egymásba szeret. "A színészpárok akkor működnek jól, ha motiválják egymást, amikor pedig vége a kapcsolatnak, jön a harc" - magyarázta Kerényi Miklós Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.