Átvizsgálják a Soroksáron megölt nő férjének autóját

gyilkosság vizsgálat rendőrség hazugságvizsgálat nyomozás férj autó Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kardos Lajosnak a Bűnügyi Szakértői Intézetbe kell vinnie kocsiját. A rendőrök nagyon keresnek valamit...

Ahogy a Life.hu is megírta, K. Krisztinát szeptember 25-én futás közben támadták meg és végezték ki különös kegyetlenséggel Soroksáron. A gyilkos (vagy gyilkosok) még mindig nem került elő. A rendőrség hazugságvizsgálatnak vetette alá az elhunyt nő férjét, Kardos Lajost, majd nem sokkal később ismét kihallgatták. Most pedig az autóját nézik át – számol be a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Újra kihallgatták a soroksári nő férjéthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-ismet-kihallgattak-a-soroksaron-brutalisan-meggyilkolt-no-ferjet.htmlSoroksári gyilkosság: román munkások után nyomoznakhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-roman-vendegmunkasok-utan-nyomoznak-a-soroksari-gyilkossag-ugyeben.htmlEltűntek a kihallgatott soroksári lakókhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-eltunt-a-soroksari-gyilkossag-ugyeben-kihallgatott-ot-ember.html"Ön ölte meg a feleségét? Igen!"http://www.life.hu/legykepben/20131107-kardos-lajost-a-soroksaron-meggyilkolt-no-ferjet-hazugsagvizsgalatra-hivtak-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.