gyilkosság Komáromi Tibor halott erőszak sportoló bűncselekmény olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség szerint erőszakos bűncselekmény áldozata lett Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes sportoló édesanyja. Az idős nőt az elkövető(k) olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe.

Komáromi Tibor szerdán a Blikknek arról beszélt, rémhírnek tartja, hogy erőszakos cselekmény történt. A Blikk értesülései szerint azonban a rendőrség emberölés miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, az idős nőt agyonverték, lakását feldúlták és kirabolták.

Illusztráció illusztráció
Kulisszatitkok: extrém pornós helyszínekhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-megmutatjuk-a-legextremebb-pornofilm-forgatasi-helyszineket.htmlBelefogyott a rehabilitációba az úszónőhttp://www.life.hu/legykepben/20131210-jakabos-zsuzsa-uszono-versenysulya-ala-fogyott-a-mutet-ota.htmlA szőrösre bukik a magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-czutor-zoli-magyar-zenesz-a-szorosre-bukik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.