Terry Black TV2 kislány tehetségkutató Az ének iskolája sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fannyka is jelentkezik a TV2-n jövőre induló Az ének iskolája című gyermek-tehetséggondozó műsorba.

Szó szerint kisírta a tévés szereplést Terry Black kislánya. Fannyka is jelentkezett ugyanis Az ének iskolája című műsorba, de ezért egy évig könyörögött - tudta meg a Blikk. A Liszt Ferenc Zeneiskola harmadikos kisdiákja tavaly hiába kérlelte apját, ő hajthatatlan volt. Most viszont beadta a derekát.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Így élték meg a finálét a mentorokhttp://www.life.hu/legykepben/20131216-geszti-peter-danics-dora-mentora-es-szikora-robert-a-bytheway-mentora-meselt-az-x-faktor-finalerol.htmlMegbántódott a ByTheWay Geszti kritikájánhttp://www.life.hu/legykepben/20131216-geszti-peter-kritikaja-megbantotta-a-bytheway-tagjait.htmlByTheWay: "Van élet a műsor után"http://www.life.hu/legykepben/20131215-bytheway-interju-az-x-faktor-donto-utan.htmlAlföldi Róbert rossz mentor?http://www.life.hu/legykepben/20131215-milyen-a-jo-es-a-rossz-x-faktor-mentor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.