Csordás Ákos X-Faktor Bozsek Márk Danics Dóra Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorának adásai alatt a nézők nem csupán arra kíváncsiak, hogy ki jut tovább, hanem arra is, hogy melyik versenyző, milyen arányban kapott szavazatot. A Fókuszból most kiderült. 

Lehullott a lepel a titokról, és a nézők és a versenyzők is láthatják, hogyan alakultak a szavazások és mit lett volna, ha néha nem a mentorok döntenek, hanem a szavazókra bízzák a továbbjutást

Kiderült, a leghihetetlenebb eredményeket a ByTheWay "produkálta". Amikor kiestek mindössze 8 és fél százalékot kaptak, ám a következő héten amikor visszajöttek a szavazatok több mint 37 százalékat kapták.

Az első három adást Danics Dóra nyerte meg, visszatérésük után viszont a Bytheway egészen a fináléig verhetetlen volt. Dóra egyszer még Tündétől is kikapott és csak harmadik lett. Mint ahogyan azt már megírtuk,Bozsek Márk eredményei is különösen alakultak, amikor kiszállt a versenyből, ő vezette a népszerűségi listát.

Ha kíváncsi vagy arra is, a többiket mikor, mennyire szerették a nézők, kattints az alábbi videóra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.