Nem ment el Jimmy gyászmiséjére fia, Krisztián

Forrás: RTLKLUB -
Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián megemlékezés temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy fiai nem mentek el az apjuk tiszteletére szervezett temetői megemlékezésre. A meghitt ünnepségen a rajongók mellett csak az énekes testvérei és édesanyja állt megtörten a hatalmas síremlék mellett.

Gyermekei nélkül em­lékeztek Zámbó Jimmyre tegnap délután a csepeli köztemetőben, halálának napra pontosan tizenharmadik évfordulója alkalmából. A családtagok közül csupán az édesanya, Anna néni, a testvérei, valamint első felesége, Vera vett részt.

Forrás: RTLKLUB

Az énekes második felesége, Edit – akivel köztudottan meglehetősen rossz a család kapcsolata – ezúttal sem jelent meg a szertartáson, de meglepő módon Jimmy gyermekei sem. Pedig Krisztián, Szebasztián és Adrián rajongásig szerette édesapját, a mai napig mindennap gondolnak rá, őrzik az emlékét. – "Sajnos nem értek rá, más irányú elfoglaltságuk akadt" – mondta el a Borsnak Árpy.

"Természetes, hogy nagyon hiányzik apu, de mára ez egy nyugodt gyásszá alakult bennem. Mint minden normális ember, megpróbálok a szép dolgokra emlékezni vele kapcsolatban" – tette hozzá Krisztián, aki nem szereti a médianyilvános megemlékezést.

Zámbó Marietta, Jimmy nővére az ünnepség végén hivatalosan is bejelentette, hogy Árpy egyéves szerződést írt alá a TV2 Édes élet című reality műsorában. Így a Gáspár família után egy másik híres család mindennapjait is nyomon követhetjük majd. Azt is elárulták, hogy egy különleges televíziós műsort terveznek, melyben újra megelevenednek Jimmy dalai.

Kiakadt Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-zambo-krisztian-enekes-kiakadt-az-irigy-honaljmirigy-klipjere-amelyben-edesapja-zambo-jimmy-halalat.htmlNem volt biztosítása Zámbó Árpy házánakhttp://www.life.hu/legykepben/20131125-zambo-arpi-enekes-zambo-jimmytestverenek-kigyulladt-a-haza-nincs-biztositasa.htmlLeégett Zámbó Árpy lakásahttp://www.life.hu/szorakozz/20131124-leegett-zambo-arpy-lakasa.htmlÚj életet kezdett Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131111-zambo-krisztian-enekes-zambo-jimmy-fia-ugy-dontott-uj-eletet.htmlÚj életet kezdett Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131111-zambo-krisztian-enekes-leszamolt-a-multjaval-es-uj-eletet-kezdett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.