Barátnőt kínálnak a kutya mellé

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány -
örökbefogadás TV2 Mokka barátnő Noé Állatotthon gazdi boxer fajtamentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan felkapták a fejüket a Noé Állatotthon hirdetésére, amely igazi 2 in 1 lehetőséget ajánl a kutyára és barátnőre vágyóknak. Mókus, a boxer gazdit keres, és leendő befogadója bónuszként az eb gondozónőjét, Györe Csillát is hazaviheti.

Mókus megpróbáltatásai 2012-ben kezdődtek, és bár a menhelyen meggyógyították, a ma már négyéves boxer otthonra még mindig nem talált. Így most gondozójával együtt keresnek: ki otthont, ki társat. A TV2 Mokkájában Györe Csilla az első hallásra képtelen ötletről mesélt, és hozzátette, konkrét ajánlatot még nem kapott, viszont volt már, aki virággal lepte meg, és egy társkereső oldal is felajánlotta a segítségét.

Kis híján elvesztette a lábát a kutyus Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

"Mókus először két éve, súlyos lábsérüléssel került hozzánk, mert fennakadt egy ke­rítésen. Majdnem elvesztette a lábát. Miután meg­gyógyult, sikerült gazdit találni neki, de nem érezte jól magát, így a nyáron visszakerült hozzánk, azóta elválaszthatatlanok vagyunk, folyton a nyomomban jár"mesélte a Borsnak Csilla.

És végezetül a kutyamenhely nem mindennapi hirdetése: "Mivel Csillának jelenleg nincs társa az életben, úgy döntöttünk, hogy összekapcsoljuk a kellemest a hasznossal, és nemcsak Mókusnak keresünk gazdit, hanem társat is Csilla számára. Így hát jöjjenek Csilla paraméterei. Kora: 31 év. Méretei: 90-60-90 :D :D :D Tulajdonságai: kedves, szeretetre méltó, mindig vidám. Kicsit néha túl hangosan vihog, de ez minden. Nagyon megbízható és jó munkabírású. Kedves barátai vannak, akikkel szeret jókat bulizni, és akik szeretik szívni a vérét....Igazi állatbolond, aki a hétvégéit nagyrészt az állatotthonban tölti, tehát ha a jelölt szintén állatszerető, az nem hátrány.

És hogy mik az elvárások? Jóképű, magas, Csillánál idősebb, megbízható férfit keresünk, aki biztos egzisztenciával rendelkezik. Jó, ha van kertes háza vagy legalább olyan lakása, ahol van ajtó és a kutyák külön tartása megoldható. Persze fontos, hogy Mókus elfogadja őt is" - olvasható a Noé Állatotthon Alapítvány oldalán.

Csúnyán ellátták Szabó Zsófi bajáthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-a-tv2-joban-rosszbanjanak-forgatasan-szabo-zsofit-megverte-szaraz-denes.htmlCsúnyán ellátták Szabó Zsófi bajáthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-a-tv2-joban-rosszbanjanak-forgatasan-szabo-zsofit-megverte-szaraz-denes.htmlA Life.hu heti bulvárkoktéljahttp://www.life.hu/legykepben/20140103-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-madai-vivien-berki-krisztian-hodi-pamela-karpati-rebeka-der.htmlNem ment el Jimmy gyászmiséjére fia, Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-zambo-jimmy-gyaszmisejen-nem-vett-reszt-fia-krisztian.htmlÖt hosszú hétvége lesz idénhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-2014-ben-ot-hosszu-hetvege-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.