Horvátországban bujkál Diana gyilkosa?

Forrás: AFP -
gyilkosság halál Vilmos herceg Horvátország Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai bulvárlap szerint a néhai hercegnőt egy Boris nevű férfi gyilkolta meg, aki Horvátországban rejtőzik.

A szívek királynője lassan már 17 éve, hogy nincs közöttünk, de halála még mindig sokakat foglalkoztat, ennyi idő elteltével is születnek különféle összeesküvés-elméletek. Most például egy horvát lap, a Croatian Times az amerikai Globe című bulvárlapra hivatkozva azt írta, Dianát meggyilkolták, gyilkosa pedig Horvátországban van.

Forrás: AFP

A január 13-án megjelenő lap szerint a férfit Borisnak hívják, akit Lady Di fia, Vilmos herceg meg akar találni. Hangsúlyozzuk, a hírt érdemes fenntartásokkal kezelni. Ahogy a Life.hu is megírta, szeptemberben is arról cikkeztek, hogy Lady Di-t meggyilkolták, méghozzá a királyi család megbízásából. A Daily Mail szerint az angol rendőrség akkor újraindította a nyomozást.

A hivatalos verzió szerint Diana, a brit uralkodó család egyik legnépszerűbb tagja, 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és a kocsi vezetőjével együtt. Idén lenne 53 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.