Tényleges életfogytiglan Szita Bence gyilkosainak

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
jogerős ítélet életfogytiglan gyilkos Pécsi Ítélőtábla Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pécsi Ítélőtábla helybenhagyta a 11 éves Szita Bence gyilkosaira első fokon kiszabott tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést pénteki jogerős határozatában – tudósít az Origo. 

Soha nem szabadulnak Szita Bence gyilkosai. A Kaposvári Törvényszék tavaly júniusban hozott elsőfokú határozatában P. Erikát, B. Józsefet és K. Józsefet tényleges életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta.

Ez a kép még a tavalyi tárgyaláson készült Fotó: Magócsi Márton - Origo

Szita Bencét az év október 29-én este a Kaposvár melletti sántosi erdőbe csalták, ott Bogdán József a kocsiból kiszállva leütötte, ásóval és késsel negyvenszer megszúrta, megvágta. Eközben Kertész József megásta a gyerek sírját, Polcz Erika pedig mindehhez elemlámpával világítva segédkezett. A gyilkosok a még életben lévő fiút a gödörbe temették, ott megfulladt, ruháit és telefonját a Kaposba dobták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.