Lelőtte, mert mobilozott

Forrás: Getty Images/Ingram Publishing/Ingram Publishing -
gyilkosság Florida halál A túlélő rendőrség lövés mozi letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugalmazott rendőrt zavarta, hogy a film vetítése közben is a mobiltelefonját használja egy férfi, ezért lelőtte.

Tragédiába torkollott A túlélő című film vetítése egy floridai kisváros mozijában - írja a Telegraph. Egy szemtanú szerint a 71 éves nyugalmazott rendőr, bizonyos Curtis Reeves már a film elején arra kérte a 43 éves Chad Oulsont, hagyja abba telefonja nyomkodását.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Ingram Publishing/Ingram Publishing

A rendőrség szerint ezután vitatkozni kezdtek, amely odáig vezetett, hogy Curtis elővette fegyverét és rálőtt a férfira, aki a kórházba szállítását követően életét veszítette. A hírek szerint Oulson felesége is megsebesült a lövés során, ám ő nincs életveszélyben, Reeves ellen pedig eljárás indult másodfokú gyilkosság vádjával.

Csak arra tudnak gondolni - szexfüggők a moziban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140107-moziajanlo-ket-januari-filmpremier-kapcsan-vagyak-szerelmesei-a-nimfomanias.htmlMit nézünk jövőre a moziban? http://www.life.hu/szorakozz/20131223-mozielozetes-bemutatjuk-2014-legjobban-vart-filmjeit.htmlHat lövést kapott Müller Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20131205-muller-peter-iro-joshi-bharattal-beszelgetett-halal-kozeli-elmenyerol-az-orok-szerelemrol.htmlLövés dördült a Ferenciek terénhttp://www.life.hu/legykepben/20131202-lovoldozes-a-ferenciek-teren-egy-tek-es-meglotte-kollegajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.