Kiderült, mi áll Schumacher végrendeletében

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset Mercedes Forma-1 Michael Schumacher végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres Forma-1-es világbajnok akkor foglalta írásba végakaratát, mielőtt a 2010-es szezonban a Mercedes színeiben visszatért a száguldó cirkuszba. Az argentin ole.com.ar tudni véli, hogy 1 milliárd eurónyi vagyonról van szó. 

A portál szerint Michael Schumacher hatalmas vagyona a jelenleg érvényben lévő végakarata szerint egyenlő részben oszlana meg a felesége és két gyermeke, a 16 éves Gina-Maria és a 14 esztendôs Mick között.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Persze, reméljük, hogy az okiratra mostanában nem lesz szükség, és a világklasszis sportoló felgyógyul.

Mint ahogyan megírtuk, Schumacher még december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet,18. napja mesterséges kómában tartják az orvosok, sokuk szerint ideje lenne felébreszteni, ugyanis így kisebb az esélye a maradandó agykárosodásnak. A Bild legfrissebb információi szerinta Forma-1 pilóta orvosai sem tudják, milyen utóhatásai lesznek az agysérüléseknek, ezért nagyon rizikós lenne kihozni őt a kómából: egyszerűen nem merik felébreszteni. Fejsérülései annyira komolyak, hogy jelentős kockázatot jelentene felébreszteni a mélyaltatásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.