Síbalesetet szenvedett Nagy Feró

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
síbaleset Ausztria Nagy Feró hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorból kiszállt zsűritag Ausztriában sielt, és épp a pályán tartózkodott, amikor egy hirtelen jött viharban lefelé igyekezve bezuhant egy hóval fedett szakadékba. Megsérültek a bordái, alig kapott levegőt - írja a Blikk. Jelenleg otthonában gyógyul, de több hétig eltarthat, mire elmúlnak a fájdalmai.

Az RTL Klub sztárja elmondta, bár egy sielő a segítségére sietett, mégis a maga erejéből kellett leevickélnie a hegyről, hogy orvoshoz szállíthassák.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ha elájulok, ott fagyok meg" - magyarázta az énekes, akinél sem mobiltelefon, sem pénz nem volt, így összeszedte minden erejét, és a fájdalom ellenére lecsúszott épen maradt sílécein a 2000 magas pályáról. "Borzalmas úgy síelni, hogy közben alig kap az ember levegőt, de megoldottam, és leérve mondtam a többieknek, vigyenek orvoshoz. Megsérült a csonthártyám, és még három hétig tarthat, mire tudok rendesen levegőt venni, és fájdalom nélkül mozogni. Lehajolni és az ágyban a másik oldalamra fordulni valóságos kínszenvedés, és a cipőmet sem tudom bekötni."

"Nagyon megijedtem, de nem követtem el hibát, ezért alig várom, hogy újra síelhessek" – mondta Nagy Feró, aki rosszabbul is járhatott volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.