Díjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvencei

színész kedvenc díjazott Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!

Báli ruhát elő és indulhat az idei szezon első puccos gálája! Elérkezett az idei év egyik legrangosabb hazai eseménye, amit nem illett kihagyni egyetlen hazai sztárnak sem. A nagyszabású estélyen a magyar hírességek közösen ünnepelték meg 10 kategória legjobbjait, a közel egymilliós olvasótábor és a szakmai kuratórium szavazatai alapján.

Az estén érték díjat kapott a Vígszínház tagja, Elekes Péter, aki 9 éves tacskójáról, Zojáról nevezte el a díjhoz járó égi csillagát. Színésznő kategóriában Trokán Nóra munkásságát értékelték a legkíválóbbnak, és miután a tavalyi év csodásan alakult számára, erre emlékezve 2013-nak nevezte el a csillagát.

Trokán Nóra Forrás: TV2

Gyetván Csaba, az Ozone Network munkatársának ítélték oda a televíziós érték díjat, ő magáról, Csabának nevezte el csillagát. Az érték díj zenei kategóriában Herzku Ági népdalénekest jutalmazták, akinek csillagának a Bartók nevet adta.

Az estén közönségdíjat kapott Stohl András. A színész a Stohl András és Barnabás nevek kombinációjából Sabarnak nevezte el a csillagát, és ezzel azt is elárulta, hogy születendő gyermeke a Barnabás nevet kapja,

A zenei közönségdíjat az LGT együttes kapta, csillagukat egyszerűen csak LGT-nek nevezték el. Lilut is díjazták - ő lett a közönség kedvenc műsorvezetője, a csillaga pedig a Greg.

Az estén Friderikusz Sándort is elismerték, ő azonban betegség miatt nem lehetett jelen a gálán. A tévés a betegágyából üzent, és azt kérte, hogy csillagát mesteréről, Vitray Tamásról nevezzék el.

Friderikusz Sándor Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Leg leg kategóriában díjazták a TV2 Sztárban sztár című műsorát , az év televíziós produkciója pedig az X-Faktor lett immár negyedik alkalommal. Gratulálunk mindenkinek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.