Meglepő öltözékek a Story Gálán

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Peller Mariann ruha Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Peller Mariann választott különös ruhát a Story Gálára. Több ismert ember is meglepő öltözékben jelent meg.

Mielőtt megmutatjuk a legfurcsább öltözékeket, idézzük csak fel Peller Mariann Nagy Noémi által készített ruháját egy pillanatra!

Forrás: Story Tv

Az Éjjel-nappal Budapest sorozat Lalija keleties mintázatú cipője cseppet sem volt átlagos, de a bohókás és botrányos színészhez tökéletesen illett. Tőle igazán nem vártunk mást!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szenes Andrea a piros, szatén kosztümhöz fekete, sportos stílusú cipőt húzott.

Forrás: Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A ruharögzítő tapasz elengedhetetlen kellék egy ilyen mélyen dekoltált ruhához. Így biztosan nem kell másnap a saját kivillanó mellbimbónkkal szembesülni az újságokban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Melyik ruhadarab volt a legfurább?

Angliában csinált karriert az egykori villakóhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-kegl-agnes-valovilag-1-bol-angliaban-csinalt-karriert.htmlAngliába költözött a legelső ValóVilág-ban feltűnt Kégl Ágnes, aki az egyik legnagyobb brit lapkiadónak készít interjúkat a szigetország sztárjaival.TV + BulvárOrigoKiszel Tünde a ruhájához választott limuzint!http://www.life.hu/bulvar/20140202-kiszel-tunde-a-ruhjahoz-valasztotta-a-limuzint.htmlAz ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDíjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvenceihttp://www.life.hu/bulvar/20140131-friderikusz-sandor-ismet-a-csucson-ime-a-story-gala-dijazottai.html15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.