Kigyógyult a rákból Havas Henrik

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Havas Henrik rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tanár Úr komoly műtéten esett át egy évvel ezelőtt, aminek során eltávolították vastagbelének egy részét is. Mostanra azonban teljesen tünetmentes, és úgy éli az életét, mintha mi sem történt volna.

Havas betegségének már évekkel ezelőtt is voltak tünetei, de sosem derült ki, hogy a rosszullétek mögött ilyen súlyos dolog áll. A műtét után viszont rohamosan javult az állapota, amit kontrolleredményei is bizonyítanak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Tünetmentes vagyok, ám ez még nem jelenti azt, hogy gyógyult. Rákbetegeknél öt év után lehet kimondani, hogy gyógyult, én még csak az egyéves kontrollon vettem részt, de minden leletem negatív lett. Gyógyultnak lehetne már nyilvánítani, de azért várjuk ki azt az öt évet" – mondta Havas az RTL Klub reggeli műsorában.

A tévés ma már jól van, felszedett pár kilót, gőzerővel dolgozik és nemrég hazalátogatott unokái is feltöltődést adtak számára. Havas azonban elárulta, hogy lelkileg nagyon megterhelő volt visszatérnie a kórházi vizsgálatokra.
„Szarul éreztem magam, amikor vissza kellett menni az onkológiára, laborra, CT-re stb. 5-6 alkalommal kellett bemennem, és mindig rosszul voltam a sorstársaim láttán, az a rengeteg beteg ember kiszolgáltatottan halni készül, vagy éppen nem tudják még, mi a jövőjük. Borzasztó rossz érzés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.