Rúzsa Magdi MTVA New Level Empire Pál Dénes HoneyBeast Fool Moon Csiszár Jenő BülBüls Rákay Philip ByeAlex Kovács Kati A Dal Radics Gigi Mystery Gang Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal első két elődöntőjében a fiúk taroltak. Király Viktor fergeteges produkcióját a zsűri maximális pontszámmal díjazta, és Kállay-Saunders András dalát szintén elsőként juttatták tovább az ítészek. Kíváncsian vártuk, a harmadik elődöntőben vajon sikerül-e egy lánynak is beférkőznie a fiúk közé.

Csiszár Jenő már a második előadó után fergeteges show-t ígért, és azzal fenyegette a zsűrit és a nézőket, hogy nehéz döntés vár mindenkire. Azért nagyon nem ijedtünk meg. Íme, a Life.hu kedvencei az utolsó elődöntőből.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA/NAGY ZOLTAN
Forrás:MTVA

Továbbjutók a zsűri szavazata alapján: Pál Dénes, a New Level Empire és a Fool Moon.

Továbbjutók a közönség szavazata alapján: A lenyűgöző Radics Gigi, a vérprofi Mystery Gang együttes és a HoneyBeast együttes.

Szakítások, új szerelmek és titkok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140207-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-berki-krisztian-kiszel-tunde-toth-gabi-valovilag-csobot-adel.htmlKi lesz a Csillag születik műsorvezetője? Hogyan éli mindennapjait Détár Enikő? Mely énekesnőnk győzte le a rettegett kórt? A Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudod.TV + BulvárOrigoElment Dundika hangja, vajon színpadra tud állni?http://www.life.hu/bulvar/20140207-elment-dundika-hangja-vajon-szinpadra-tud-allni-a-nagy-duettben-kiraly-viktorral.htmlVeszélybe került Király Viktor és Majoros Hajnalka produkciója A Nagy Duett vasárnap esti élő adásában. Majka kedvese, a gyönyörű modell alig tudott a produkcióra próbálni, ugyanis teljesen elment a hangja - tudta meg a Life.hu. TV + Bulvár--Csodás menyasszony lett Csobot Adélhttp://www.life.hu/bulvar/20140206-csodas-menyasszony-lett-csobot-adel.htmlCsobot Adél még nagyon fiatal, de már másodszor bújt menyasszonyi ruhába, és láthatóan nagyon jól érzi magát benne.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.