Hajós András TV2 NaNee! Hajós a dobozban Majka műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 hatalmas meglepetéseket tartogat a tavaszi időszakra. Hajós Andrást dobozba zárva küldik vendégségbe, Majka pedig kínos kérdésekkel zaklatja a celebeket.

A Hajós a dobozban című műsorban Hajós András nem mindennapi kihívásnak néz elébe. A zeneszerző-műsorvezetőt egy méretes faládába zárják, hogy egy számára ismeretlen és tőle teljesen idegen közösségben tegyék le. András feladata az lesz, hogy új környezetében beilleszkedjen és legjobb tudása szerint teljesítse a rá szabott feladatokat. Az idegen terep, Hajós fanyar humora, valamint vendéglátóinak életvitele és szokásai meghökkentő, humoros és szórakoztató helyzeteket teremtenek majd. A műsor február végén indul.

Hajós András, Majka Forrás: TV2

A másik fenegyerek, Majka sem fog unatkozni, aki a NaNee! című műsorban egy különleges kérdezz-felelek játékot vezet majd. Mester Tamás ötlete nyomán a vetélkedőben a sztárok egymást faggatják olyan témákban, amelyeket eddig még soha nem mertek megkérdezni a másiktól. Így féltett, pikáns és sokszor még soha el nem hangzott, vagy éppen elhallgatott titkaikról adnak számot a hírességek. A megkérdezett fél válaszát az asztaltársaság tagjai boncolgatják, majd eldöntik, hogy szerintük igaz-e, vagy sem, miközben a dörzsölt műsorvezető, Majka igyekszik zavarba hozni a válaszadót, hogy kiderüljön, ki Magyarország legőszintébb sztárja.

Meghalt az egykori gyerekszínész, Shirley Templehttp://www.life.hu/news/20140211-shirley-temple-hollywood-egyik-legismertebb-gyerekszinesze-85-eves-koraban-elhunyt.html85 éves korában elhunyt az egyik legismertebb gyerekszínész – tudósít a BBC. Kaliforniai otthonában, családi körben érte a halál hétfőn.News--Boldog születésnapot, Jennifer Aniston!http://www.life.hu/news/20140211-jennifer-aniston-a-jobaratok-sztarja-februar-11-en-unnepli-45-szuletesnapjat.htmlKedvenc Jóbarátunk február 11-én ünnepli 45. születésnapját!News--Íme, a téli olimpia legpikánsabb képehttp://www.life.hu/news/20140210-a-2014-es-szocsi-teli-olimpia-jegtancosai-nelli-zhiganshina-es-alexander-gazsi-pikans-pozban.htmlBár nem kifejezetten a villantásokért nézzük a téli olimpiát, azért van olyan, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.