ByeAlex: "Unalmasak a tehetségkutatók"

Forrás: ByeAlex/Facebook -
X-Faktor TV2 Varga Viktor Megasztár ByeAlex Krasznai Tünde A Dal Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal digitális kommentátora kijelentette: unja a banális tehetségkutatókat a magyar közönség. Kijelentése fura, ugyanis a tavalyi eurovíziós elődöntők előtt róla sem sokan hallottak még. 

"A közönség már unja a banális tehetségkutatókat, amelyekhez képest már egy vödör kő is atomvillanást képvisel izgalmak tekintetében. Lassan már az ország nyolcvan százaléka jelentkezett ilyen műsorokba, és kezdünk rájönni, hogy sem a tehetséget, sem a rátermettséget nem lehet tanulni. Vannak olyan tehetségkutatósok, akik igazán figyelemre méltók – többek között Kállay-Saunders Andris, Pál Dénes vagy Király Viktor –, de a legtöbbjük sajnos nem különösebben érdekes. Akkor is civilek maradnak, ha művész úrnak vagy asszonynak nevezik őket ezekben a műsorokban"fogalmazta meg kritikáját a Borsnak az előadó, és hozzátette, az Eurovíziós Dalverseny más.

Forrás: ByeAlex/Facebook

"Ezen a ver­senyen sokat számít az angoltudás, nem úgy, mint egy átlagos hazai vetélkedésben. Tavaly én úgy tapasztaltam, hogy a fejlett nyugati országok közönsége valósággal rosszul lesz a helytelen, rossz kiejtésű angoltól, ezért tényleg csak a stabil tudással rendelkező énekesnek javasolnám az idegen nyelvet. Másrészt itt a dalok versenyeznek, nem pedig az előadók" – magyarázta.

ByeAlex véleményét egyébként több, a tehetségkutatók valamelyikében feltűnt énekes is osztja. Varga Viktor például bár hálás a Csillag születiknek, hozzáteszi, úgy véli, felhígult a tehetségkutatás. Krasznai Tünde szerint a tehetség mindenképpen utat tör magának. Kijelentése különös, ugyanis az ő kvalitásait pont a legutóbbi X-Faktorban ismerte meg az ország. "Tíz éve azt hittük, mindent elértünk a Megasztárral, majd rájöttünk, hogy ez csak egy lufi" - jelentette ki Dér Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.