Csisztu Zsuzsa tündéri kisfia nagyon szurkol édesanyjának

Forrás: TV2 -
kisfiú Nagy Duett Csisztu Zsuzsa próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett múlt heti adásában egy ország volt a szemtanúja, mennyire megviselte Kárász Robi kislányát édesapja kiesése, akinek élő adásban hosszú idei a nyakában sírdogált. Csisztuék igyekeznek elkerülni, hogy érzékeny lelkű elsőszülöttjük ugyanígy a szívére vegye, ha az édesanyja nem jut tovább.

Csisztu Zsuzsát a heti főpróbára nem csak férje kísérte el, aki az elősző adásoknál torokgyulladással színpadra állófelesége egészségéért aggódott, hanem kisfia, a muzikális Krisztián is megnézte édesanyját, az új oldaláról bemutatkozó sportriportert.

Forrás: TV2
Dobosként kereste a kenyerét Fekete Laci http://www.life.hu/bulvar/20140211-fekete-laci-hazank-legerosebb-embere-doboskent-kereste-a-kenyeret.htmlNem is áll olyan távol a zene Fekete Lacitól, aki az aprócska Nótár Mary oldalán mutatta meg énektudását a TV2 Nagy Duett című produkciójában.TV + Bulvár--A Nagy Duett: Cooky törött bordával áll színpadrahttp://www.life.hu/bulvar/20140214-cooky-torott-bordaval-all-a-nagy-duett-szinpadara.htmlApró könnyítést kapott Cooky A Nagy Duett vasárnap esti adásához. Rá is fér, ugyanis pokoli kínokkal áll színpadra a francia származású rádiós műsorvezető.TV + BulvárOrigoGigi megszelídítette Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20140217-gigi-megszeliditette-hujber-ferit-a-nagy-duettben.htmlHujber Feri köztudottan nem könnyű eset nehéz közel kerülni hozzá. A 17 éves énekesnőnek sikerült a lehetetlen, de ezt a színésznek is nagyon akarnia kellett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.