A reggeli vitaminbomba a politikus, Horváth Csaba titka

Forrás: Horváth Csaba -
vitamin politika light Horváth Csaba MSZP főpolgármester-jelölt politikus sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Horváth Csabát, az MSZP főpolgármester jelöltjét!

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője mindig kedves és mosolyog, jól fésült és jól öltözött. Vajon a politikus órákat tölt el a tükör előtt, hogy reggelente tökéletes formában lépjen ki otthonról? Eláruljuk, mi a titka!

Egy politikusnak, pláne a választások előtt, muszáj a legjobb formáját hoznia. Tökéletes frizura, jól szabott öltöny, hibátlan fogsor, karbantartott test, mind elengedhetetlen, hogy szimpatikusnak találják őket választóik.

Forrás: Horváth Csaba
Forrás: Horváth Csaba
Szívecskéket küldözget telefonon feleségének a romantikus politikushttp://www.life.hu/bulvar/20140226-molnar-csaba-dk-demokratikus-koalicio-ugyvezeto-alelnoke-szivecskeket-kuldozget-telefonon.htmlMolnár Csabát, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnökét tényleg azért választották meg korábban, 33 éves korában közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszternek, mert egy hídon állva telefonált, és ez a pillanat megihlette megbízóit? Utánajártunk, mi igaz a róla terjengő pletykákból. A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatjuk be - politikamentesen.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJógával lazít a belügyminiszterhttp://www.life.hu/bulvar/20140218-pinter-sandor-belugyminiszter-jogaval-lazit-es-teniszezik-es-sportol.htmlPintér Sándort pár hete láttuk egy hétvégi jótékonysági teniszversenyen játszani, de a miniszter azt is elárulta, hogy a hétköznapjait is átszövi a sport szeretete. Minden reggel sportolással kezdi a napot. A Life.hu sorozatában politikusok mindennapjait mutatja be - politikamentesen.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPéldás családanya a jobbikos Dúró Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140211-duro-dora-a-jobbik-szovivoje-csaladjarol-meselt.htmlA Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Dúró Dórát, a Jobbik szóvivőjét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.