Keleti Andrea zsűritag varrás Szombat esti láz RTL Klub stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egy percig sem volt kérdéses, hogy Keleti Andrea idén is ott lesz az RTL Klub Szombat Esti Láz szuperprodukciójának zsűrijében. Most azonban az is kiderült, hogy nem csupán kritikára számítanak a műsor készítői.

Hogy miként jutott eszébe az RTL Klubnak Andira bízni a ruhatervezést? A táncosnő elárulta, az eredeti szakmája férfiszabó, és évekkel ezelőtt ezzel kereste a kenyerét.

Keleti Andrea és Csonka András a Szombat Esti Láz parkettjén Forrás: RTL Klub

"Otthon igazi jelmeztáram van, amit már rengeteg barátom látott. Összegyűltek a fellépőruhák az évek alatt. De ami nagy öröm nekem, hogy külföldre is számtalan darabot terveztem, amelyekben versenyeken táncoltak a párosok"mesélte Andi a Blikknek. "Bár a varrás mostanra inkább már csak a hobbim lett, mint a hivatásom" – tette hozzá a táncosnő, aki boldogan tesz eleget a csatorna kérésének.

Kapócs Zsóka kutyája hazamehet, megjavult http://www.life.hu/bulvar/20140226-kapocs-zsoka-mano-vizsla-kutyajat-internatusba-adta-hogy-kepzett-vadaszkutya-legyen.htmlKapócs Zsóka úgy döntött, megnevelteti rakoncátlan vizsláját. A színésznő internátusba vitte az ebet, ahol szakemberek vették kezelésbe.TV + BulvárOrigoRúzsa Magdi mellé álltak rajongóihttp://www.life.hu/bulvar/20140226-kiraly-tamas-kiraly-viktor-es-kiraly-linda-edesapja-ruzsa-magdit-a-dal-zsuritagjat-kritizalta-az.htmlKirály Tamás, Király Viktor és Linda édesapja egy meggondolatlan pillanatában Facebook-posztban szólt be A Dal zsűritagjának, Rúzsa Magdinak. A Life.hu-nak elárulta, nem akarta megbántani az énekesnőt, csupán - ahogy fogalmazott - egy rossz, magányos pillanatában kicsordult belőle az elkeseredés. Magdi rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kritikus bejegyzést. TV + BulvárOrigoCsúnya dolgot műveltek a magyar celebek - és nem csak Buci!http://www.life.hu/bulvar/20140220-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-a-dal-gundel-takacs-gabor-katalin-hercegno-berki-krisztian-sarka.htmlA Life.hu ezen a héten is azon volt, hogy a legérdekesebb, legviccesebb vagy akár legdühítőbb sztárhíreket hozza el nektek. Most a kedvenceiteket újra összeszedtük... TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.