Thaiföld szívbetegség Bódi Guszti Bódi Margó énekes kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg tehetik egy évben sem hagynák ki thaiföldi pihenésüket Bódiék. A zenészpár most a kellemeset kötötte össze a hasznossal, ugyanis Guszti szívizomerősítő kezeléseket is kap a távol-keleti országban. 

Paradicsomi körülmények között tölti mindennapjait a Bódi házaspár. Fiuk, Csabi szerint szülei megdolgoztak a nyaralásért, amely ráadásul egészségügyi túra is.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

"Sokan úgy hiszik, hogy aki Thaiföldön nyaral, az biztosan dúsgazdag. Ezzel szemben a szüleim közel egy évig gyűjtenek erre a két hónapos kiruccanásra, ami egyébként annál olcsóbb, minél több időt tölt kint az ember. Egy hétre nem is érdemes kimenni, mert a repülőjegy drága, de ha kint vagy egy hónapot, már megéri, mert napi kétezer forintból élsz meg úgy, hogy dőzsölsz, eszel-iszol. A szüleim egyébként egy házat bérelnek a parton, van saját medencéjük is, gyönyörű a hely" - árulta el a Borsnak Csabi.

"Apu szíve nem tökéletes, kint különböző szívizom- és immunerősítő kezeléseket kap. Erre nagy szüksége van, mert a két hónapos kikapcsolódásuk után tíz hónapig úgy zakatolnak, mint a gőzhenger. Még csak február van, de már most negyvenhat lekötött bulijuk van, készül az új lemez, és én is új dalon dolgozom. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy módunkban áll megspórolni egy ilyen utat. Remélem, feltöltődve jönnek haza anyuék, és megint együtt lesz a család. Örülök mindig, ha pihenni mennek, de közben nagyon hiányoznak" - tette hozzá.

Berki Krisztián ezt is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140301-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-gaspar-laci-dalat-enekelte.htmlStúdióba vonult Berki Krisztián. A napokban a herevasaltatása ürügyén címlapokra kerülő testépítő, most énekhangjával büntet.TV + BulvárOrigoL.L. Junior halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/bulvar/20140301-a-tv2-a-nagy-duett-enekese-az-edes-elet-szereploje-ll-junior-halalhiret-keltettek.htmlÍzléstelen tréfát űztek L.L. Junorral. Azt terjesztették, öngyilkos akart lenni. A Nagy Duett énekese kiakadt és cáfol. TV + BulvárOrigoÁdám a villa legtahóbb játékosa - Lilunál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140301-az-rtl-2-valovilag6-jatekosa-vv-adam-kiverte-a-biztositekot-tarsainal.htmlÚgy tűnik, semmi olyan nem történt ezidáig a ValóVilág-villában, amit az új beköltöző, Ádám ne tudna überelni. Nagyképű közönségessége, bunkósága láttán a műsorvezető, Lilu is csak kapkodta a levegőt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.