Charlotte nyerte a ValóVilág6 első női párbaját - Dorka pofáraesett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Charlotte RTL 2 ValóVilág6 VV Dorka párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem a stúdióban kezdődött el a ValóVilág 6 harmadik párbaja. A két versenyző Dorka és Charlotte napok óta halálos ellenségként kerülgette egymást a villában, de ennek vége. A céltudatos szőke lány alulmaradt a férfifalóval szemben.

"Bárkit viszel ki, csoda lesz, ha visszajössz" - vígasztalta Viki a maga módján Charlotte-ot a szerdai kihívás napja előtt. Nos, a csoda megtörtént, a papírforma megdőlt, most bár biztos, hogy Simon gumicukor-királylánya jól választott, amikor Dorkát hívta párbajra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


Abban azonban biztosak vagyunk, ha a kihívás estéjén kellett volna szavazniuk a nézőknek, a szőke lány ment volna vissza. Zsolt barátnője azonban annyira nem bírta a párbaj előtti feszültséget, hogy a lehető legellenszenvesebb arcát sikerült megcsillantania az utolsó napokban. Tényleg: félelmetes volt.

Amíg Charlotte folyamatosan cukiskodott, és többet kommunikált mint a beköltözés óta összesen, addig Dorka csupán puffogásával és vetélytársnője lejáratásával próbálta magára vonni a figyelmet, ami - úgy tűnik - a ValóVilág-applikációt használóknak sem volt szimpatikus.

Bár a csatorna überizgalmas párbajt ígért, a borítékolható sikítozós és egymás szavába vágós cicaharcnál többet nem láthattunk. Szürreális jelenetekkel kecsegtetett minket az a tudat is, hogy a bugris Simon is ott lesz a nézőtéren, de az egykori orvostanhallgató is csalódást okozott bulvártörténéséhes lelkünknek. A testi erőszakért kizárt fiú ugyan gyűrűvel várta villaszerelmét, de a párbaj eseményeit szemmel láthatóan egykedvűen figyelte. Ráadásul az sem volt kérdés, hogy a férfifalónak nevezett lány is sokkal szívesebben vette az irányt a villa felé, mint kedvese karjaiba.

Tehát a VV6 harmadik párbaja Charlotte győzelmével ért véget, aki azt ígérte, jól megkavarja a szálakat, ha visszamegy a villába. Izgatottan várjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.