védelem Koppenhága verekedés Eurovíziós Dalfesztivál testi sértés pár Tolvai Renáta Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András kedvese most először szólalt meg és magyarázta el, mi történt azon az éjszakán, amikor az énekes verekedésbe keveredett.

Kállay-Saunders András hamarosan Koppenhágába utazhat, mert ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes határtalanul boldog, de örömét egy rendőrségi ügy árnyékolja be. Kedvese, Tolvai Reni most a Blikknek elmesélte, mi történt azon a kérdéses éjszakán, ami miatt Andrást testi sértéssel vádolják.

Forrás: FEM3

„Nagyon rossz érzés folyamatosan azt hallani, olvasni, hogy András neve alatt fut ez az egész ügy, főleg úgy, hogy aki ismeri, tudja, nem ártana senkinek, nem kötözködő ember" – magyarázta Reni, aki senkinek sem kívánja azt, amit átélt azon az estén a Hajógyári-szigeten, ahol barátnőjével, Andrással és annak egy rapper barátjával, Abellel tértek be egy szórakozóhelyre. A lánynak meggyőződése, hogy barátjába a bőrszíne miatt kötöttek bele.

„Néhány fiú belém kötött. Látták, hogy Andrással vagyok, úgy éreztem, miatta cukkolnak. András szépen szólt nekik, hogy ezt nem kellene. 'Megfogjuk a seggedet!' – szólogattak be, és tapogató mozdulatokat tettek. Megalázó volt és kellemetlen, akkor már elkezdtem nagyon szorongani. Gondolom, a barátaik előtt akartak felvágni" – vélte Reni, aki azt mesélte, párjával és barátaikkal inkább el akart menni máshová. Elmondása szerint elindultak a Dokk Beach kijáratától a taxiállomás felé, amikor barátjuk, Abel lemaradt. Az út felénél azonban vérző fejjel futott feléjük, hogy megverték őt, és nemsokára megérkezett az ötfős csapat és folytatták Abel ütlegelését.

Sokkolt, amit láttam, és már akkor éreztem, hogy Andrásra fogják kenni az egészet, mert ő az ismert ember" – mondta Reni. "András csak le akarta állítani az egészet, csak ordította: Fejezzétek be! Ő nem ütött, nem rúgott, csupán próbálta szétszedni a verekedőket" – állítja az énekesnő, aki mindent látott, és kiáll párja mellett.

András csupán annyit fűzött a verekedési ügyhöz, hogy minden idegszálával az Eurovíziós Dalfesztiválra készül erőszakellenes nótájával, a Runninggal, és nincs benne szorongás a súlyosnak hangzó gyanúsítás miatt. Tudja, senkit sem bántott, és ártatlan.

Szily Nóra Kállay-Saunders Andrással készült exkluzív interjúját IDE kattintva olvashatjátok el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.