Vadítani kell Radics Gigit

Forrás: TV2 -
vadság Nagy Duett rock énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös rockerpárost alakít vasárnap este a Nagy Duett színpadán Radics Gigi és Hujber Ferenc, de a pénteki próbán még hiányzott a vagányság a produkcióból. Gigit még vadítani kell.

Hiába a hatalmas motor a színpadon, azzal, hogy az énekesek ráülnek, még nem jár együtt a rock életérzés. Ezt úgy tűnik, hogy tanulni kell.

Forrás: TV2
Sarka Kata és L.L. Junior estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140302-sarka-kata-es-l-lk-junior-estek-ki-a-nagy-duett-negyedik-adasa-utan.htmlA Nagy Duett negyedik adásában hét páros mutatta meg, mit tud a színpadon. A nézők úgy döntöttek Sarka Kata és L.L. Junior nem folytatja a versenyt.TV + Bulvár--A Nagy Duett: Pokorny Lia teljesen megvadulhttp://www.life.hu/bulvar/20140301-pokorny-lia-teljesen-bevadult-a-nagy-duett.htmlAz előző adásokban a zsűri tagjai folyamatosan azzal vádolták Pokorny Liát és duettpartnerét, Dolhai Attilát, hogy A Nagy Duett műsoraiban szépen elénekelgetnek, de sohasem lépnek ki a komfortzónájukból. A két színész a vasárnapi műsorra teljesen bevadult, több vadállat bőrébe is belebújnak a produkciójukban!TV + BulvárOrigoHajdú Péteren röhög az ország - Pokoli percek A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140223-hajdu-peter-extra-produkcioja-a-nagy-duett-elo-adasaban.htmlFekete Laci szerint záróra után a kocsmában mindenki jobban énekel, mint ő vagy Hajdú Péter. Bár a tévés rengeteget gyakorolt, a produkción ez nem érződött egy pillanatig sem, mégis ez az, amiről hétfőn mindenki beszél.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.