párkapcsolat szerelem Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé összekuszálta a színpadi szerepe Szabó Győző életét. 

A sármos színésznek az Ő+Ő című darabban Nagy Enikő a partnere, a próbák során pedig egyre közelebb kerültek egymáshoz. Annak ellenére alakultak így a dolgok, hogy Enikő férje, Jantyik Csaba a rendező. ,,Mivel érzelmeket közvetítünk, és a színpadon egymásba szeretünk, ezért akarva-akaratlanul elkezdjük valósnak hinni a színlelt érzéseket. Enikővel egyébként hihetetlenül jól kijövünk, és valóban megvan közöttünk az a bizonyos szikra, hiszen anélkül nehéz is lenne eljátszani, hogy fülig szerelmesek vagyunk egymásba. Csabának is feltűnt, hogy milyen élethűen játsszuk el a szerelmes jeleneteket. Féltékeny is volt rám, ugyanis azt érezte, hogy amit a színpadon lát, az valós" - mesélte Győző a Blikknek.

Forrás: Menczeles Ágnes/Thália Színház

A színész elárulta azt is, hogy bár könnyen ment a közös munka, mivel ő is és Enikő is párkapcsolatban élnek, fel sem merült közöttük bármi olyasmi, ami veszélyeztette volna a szerelmi életüket a való életben. ,,Egy színész nagyon bele tudja vinni magát a szerepébe, ebből adódott a féltékenykedés" – vallotta Győző, akinek párja, Rezes Judit is színésznő, így ő nem volt féltékeny a kialakult helyzet miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.