Ádám megy párbajozni

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence -
valóvilág kiválasztott párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a negyedik kiválasztás - a ValóVilág lakói Ádámot küldték párbajozni. 

Nem örülhetett sokáig annak, hogy bekerült a ValóVilágba Ádám. A villa lakói ugyanis úgy döntöttek, hogy jövő vasárnap neki kell párbajoznia.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Pedig a fiatal fiúnak is volt egy-két emlékezetes pillanata a műsorban: többek között az, amikor a heréit mutogatta. Ide kattintva nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

Hétfő este távozik a képernyőről Ábrahám Edithttp://www.life.hu/bulvar/20140309-baratok-kozt-hetfo-este-tavozik-a-kepernyorol-abraham-edit.htmlA Barátok közt egyik legrégebbi színésznője, a Claudiát alakító Ábrahám Edit hétfő este távozik a sorozatból. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoSzerelmi háromszög bonyolította Szabó Győző életéthttp://www.life.hu/bulvar/20140309-szabo-gyozo-szinesz-szerelmi-haromszogbe-keveredett-a-szinpadon.htmlKissé összekuszálta a színpadi szerepe Szabó Győző életét. TV + Bulvár--Sarka Kata dögösen szurkolt Madárnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140309-sarka-kata-ott-volt-madar-bucsumeccsen.htmlHajdú Péter csinos felesége is ott volt Erdei Zsolt utolsó meccsén. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.