Orgazmusvetélkedőt vezetett Berki

Forrás: Berki Krisztián/Facebook -
TV2 közönségtalálkozó orgazmus Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Berki Krisztián az interneten hirdeti magát, helyesebben szolgáltatásait. Most a részletekre is fény derült. 

"Hogy mi van benne az árban? Ez egy közönségtalálkozó, élménybeszámoló. Krisztián aláírásokat oszt, ha kell italokat kever, beszélget az emberekkel. Vicces játékokat is vezet színpadon, legutóbb például orgazmusvetélkedő volt: a lányoknak kellett élvezetet szimulálniuk. Amúgy a kigyúrt emberek is átölelik, közös képet kérnek tőle, mindenki imádja" - mondta a Hír24-nek Grexa Zsolt, Berki menedzsere, aki úgy véli, Krisztián alázatos, jól néz ki, profi, mégsem kér sokat a "fellépéseiért".

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

Grexa hozzátette, hogy Krisztián az elmúlt pár hónapban 15-20 általa szervezett fellépésen vett részt, és a klubtulajdonosok és a közönség is mindenhol maximálisan meg volt vele elégedve.

A menedzser a portállal a jövőbeli - valljuk be, kicsit abszurd - terveiket is megosztotta: "Tervezzük, hogy főiskolák, középiskolák és általános iskolák, multicégek számára is elérhetővé tesszük Krisztiánt motivációs tréningek formájában. Nagyon nagy munka van abban, amit ő elért, így hitelesen tud lelkesíteni másokat. Biztos vagyok benne, hogy ez is siker lesz" - jelentette ki.

Mi azért kíváncsiak vagyunk arra, ki szeretné azt, hogy őt vagy iskoláskorú gyermekét az Édes élet testépítője motiválja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.