Bikiniben turistáskodott Toncsi és Virág

Forrás: Bálint Antónia/Facebook -
Voksán Virág Bálint Antónia szaunabusz Budapest bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaunabusszal járta körbe Budapestet Voksán Virág és Bálint Antónia. És nem is akárhogyan...

"Voksán Virággal voltunk ma forgatni egy szaunabuszon. Fantasztikus a Parlamentet és a többi látványosságot nézni szaunázás közben!" - tette közzé egy fénykép kíséretében a Facebookján Bálint Toncsi.

Forrás: Bálint Antónia/Facebook

A két híresség a közösségi oldalon bőven kapott lájkot és kommentet, természetesen leginkább férfiaktól. Volt, aki szívesen lett volna a fotós helyében, de olyan is akadt, aki azt kifogásolta, hogy a celebek miért nem dobták le magukról a bikinijüket is.

Orgazmusvetélkedőt vezetett Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140310-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-orgazmusvetelkedot-vicces-jatekokat-vezetett-es.htmlAhogy a Life.hu megírta, Berki Krisztián az interneten hirdeti magát, helyesebben szolgáltatásait. Most a részletekre is fény derült. TV + BulvárOrigoEzek a párok táncolnak a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoraban-eszmenyi-viktoria-es-heilig-gabor-valamint-sudi-iringo.htmlEgymás ellen táncol a házaspár a Szombat Esti Lázban. Eszményi Viktória Cseh-Szakál Tibor, míg Heilig Gábor Südi Iringó oldalán koptatja a táncparkettet. TV + BulvárOrigoKiszel Tündét követik Schoberték?http://www.life.hu/bulvar/20140306-kiszel-tunde-szerint-rubint-reka-es-schobert-norbi-ot-koveti-a-naptarkeszitessel.htmlAhogy megírtuk, kedvet kaptak a naptárbizniszhez Schoberték is. A pár mesés környezetben fotózkodott, és a Facebookon meg is mutatták, mi készül. A hírre a közösségi oldalon Kiszel Tünde is reagált. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.