Fakanalat ragad a Sugarloaf zenésze, Tóth Szabolcs

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
étterem Sugarloaf Tóth Szabolcs zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb ismert ember vág bele a vendéglátós bizniszbe. Majka, MÁZS, Rákóczi Feri, Hajdú Péter után a Sugarloaf együttes zenésze, Tóth Szabolcs is éttermet nyit. Beiratkozott egy szakács- és séfiskolába, ugyanis eleinte saját kezűleg szeretne főzni a vendégeknek.

Régen dédelgetett vágyát szeretné egy éven belül megvalósítani a zenész, aki egy barátjával közösen nyit éttermet. Már az ideális üzlethelyiséget is kinézték, amit az utolsó pillanatban elvittek az orruk elől. Most újra keresgélnek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Akiknek nem sikerült

Bajor Imre minden megtakarított pénzét a Kicsi Huszárba fektette, hiába
Kökény Attila fél év után zárta be a  gyrosozóját
Takács Nikolas lángos- és fánksütödéje egy évet bírt ki
Tornóczky Anita kutyabarát cukrászdájába sem térhetünk már be kedvencünkkel 
Most megnézheted a kislány Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-liptai-claudia-a-supertv2-kasza-cimu-musoraban-gyerekkori-fotoit-is-megmutatta.htmlKasza Tibor műsorában vendégeskedett hétfőn este Liptai Claudia, aki sok minden más mellett a gyerekkoráról is mesélt. Ennek illusztrálásaképpen azt is megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként.TV + BulvárOrigoÍgy néz ki a meghízott Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140310-nagy-alekosz-a-valovilag-4-gyoztese-nagyon-meghizott.htmlHatalmas változáson ment át a ValóVilág 4 győztese. Alekosz a Life.hu-nak nyáron megígérte a 8-10 kilós hízást és ahogy elnézzük, tartotta is a szavát.TV + Bulvár--Orgazmusvetélkedőt vezetett Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140310-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-orgazmusvetelkedot-vicces-jatekokat-vezetett-es.htmlAhogy a Life.hu megírta, Berki Krisztián az interneten hirdeti magát, helyesebben szolgáltatásait. Most a részletekre is fény derült. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.