Lilu fodrászai szépítik a villalakókat

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
frizura manikűr Való Világ 6 haj valóságshow Lilu fodrász RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilunak duplán is jól jön a ValóVilág. Nemcsak a műsorvezetésért kap honoráriumot, de a lakók hajának ápolása is az ő kezébe került. Saját, belvárosi szalonjából járnak a szakemberek a villába.

A napokban megszépültek a villalakók. Fodrászok, körmösök érkeztek a villába, hogy eltüntessék a lenőtt hajtöveket, újravágják a formát vesztett frizurákat, manikűrözzék a letört körmöket. Lilu sohasem csinált titkot abból, hogy több lábon áll, és két és fél éve nagy csinnadrattával villabeli fodrászával egy elegáns fodrászszalont nyitott. A Lilu fodrászatában dolgozó szakemberek nem csak a betérő vendégek haját szedik rendbe, tévéműsorokban is közreműködnek. A 2012-es, TV2-n futó The Voice énekeseinek is ők készítettek frizurát, most pedig a villalakók hajáért felelnek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Meztelen harc a ValóVilág 6-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klubon-futo-valovilag-6-ket-szereploje-aurelio-es-adam-anyaszult-meztelenul-rudtancolt.htmlAurelió és Ádám összemérték rúdtánctudásukat. Vigyázat! Pikáns videó következk, ami még a Life.hu szerkesztőségét is meghökkentette.TV + BulvárKi a legostobább a ValóVilág 6-ban? http://www.life.hu/bulvar/20140310-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-zsolt-vv-adam-vv-charlotte-vv-viki-vv.htmlA ValóVilág 6 iskolai hetét követve komoly kétségeink támadtak affelől, hogy a játékosok bármelyike járt-e valaha iskolába. Az pedig még döbbenetesebb, hogy a villalakók egy részének - állítólag - még érettségije is van. A játékosok úgy vélik, Aurélio és Krisztián a legostobább közöttük, a tanárok pedig Zsolt teljesítményét húzták le a legjobban és meg is buktatták a fiút. Bevalljuk, mi jókat szórakoztunk ostobaságaikon, amelyekből a legdurvábbakat össze is gyűjtöttük. Ezek alapján szerintetek melyik játékosnak kellene a föld alá süllyednie szégyenében?TV + BulvárOrigoElkelne a pszichiáter a ValóVilág-villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-vv-aurelioja-es-vv-zsofija-egymasnak-esett.htmlA ValóVilág 6 vasárnap esti párbajának felvezetéseként Aurelio és Zsófi cirkuszát láthattuk. Azt, hogy a félolasz fiú komoly mentális problémákkal küzd, eddig is tudtuk, ám az, hogy a lány mennyire méltó partnere ebben, az némiképpen meglepett minket. Az emlékezetes - a szintén gyenge idegzetű Iza nevével örökre összefonódott - "foltospulykasonka"-botrány után itt a nagy zsemlebalhé. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.