Bajor Imrének agydaganata van - Megszólalt a felesége

Forrás: RTLKLUB -
betegség agydaganat Bajor Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak azt lehetett tudni, hogy súlyos beteg, most viszont a felesége elárulta: Bajor Imrének agydaganata van.

Bajor Imre felesége nem szeretne további találgatásokról olvasni és hallani sehol, ezért nyilatkozott férje egészségi állapotával kapcsolatban. "Imrének agydaganata van" - mondta a Blikknek. Az asszony szerint mindennek a stressz az okozója, amely az utóbbi időben jellemezte az életüket. Ildikó elárulta azt is, hogy Bajor Imre nem tud lábra állni, mert az agyában lévő daganat nyomja a mozgásért felelős területeket. Egyelőre nem tudni, milyen daganatról van szó, hogy "csak egy ciszta, vagy netán komolyabb a baj".

Forrás: RTLKLUB

Bajor Imrével nem felesége, hanem 17 éves fia ment Kínába, akinek semmi más dolga nincs, csak az, hogy édesapja mellett legyen.
Az asszony elmondása szerint a színésznek csak a kezelésekre kell bejárnia abba a kuangcsoui kórházba, ahol ősi kínai módszerekkel kezelik a betegeket. Remek segítsége van, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy felépüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.