Sztárok, akik alternatív gyógymódot kerestek a rákra

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bajor Imre orvostudomány Déri János rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Bajor Imre az első közismert ember, aki a nyugati orvostudomány helyett alternatív orvoslásban kereste a gyógyírt daganatos betegségére. A legendás riporter, Déri János Mexikóba utazott magát gyógyíttatni, és Andy Vajna is külföldön talált számára megfelelő ellátást.

A keleti orvostudományban a test és a lélek egységének szemlélete dominál. Bajor Imre felesége úgy gondolja, hogy a sok stressztől alakulhatott ki a közkedvelt színész agydaganata, amelyről egyelőre nem tudni, hogy jó- vagy rosszindulatú. Bajor 17 éves fia kíséretében Kínába utazott, hogy különleges kezelést kapjon. Az a hír járta, hogy egy dél-kínai csodanövény, az immunrendszer megerősítésére használatos Jób könnye fog neki segíteni. A színész, miután nem tudtak segíteni, egy hét után hazatért, hogy újabb lehetséges gyógymódokkal, itthoni kezelésekkel vegye fel a harcot a betegséggel szemben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nem ő az egyetlen közismert magyar, aki külföldre utazott gyógyulás reményében.

Betegséggel folytatott harcát egy egész ország kísérte visszafojtott lélegzettel, szolidaritási mozgalom és gyűjtés indult a megsegítésére. Az operáción átesett nagybeteg Dérit egyik pesti színházból a művészvilág színe-java, a barátai hívták fel telefonon, köztük Bajor Imre is. Egy ország hallgatta megrendülten utolsó jelentkezését Mexikóból. A kór a szívét is megtámadta, és nem tudtak rajta segíteni.

Forrás Life. hu Európa magazin

A légitársaságok nem vállalták a hazaszállítását, végül eszméletlen állapotban érkezett haza. Felesége, három gyermeke körében érte a halál 1992. április 19-én, 41 éves volt.

Andy Vajna sohasem volt beteg, nem ijedt meg és nem omlott össze, amikor közölték vele, hogy rákos. Felkereste a világ legjobb orvosait, akik eltérő kezelést javasoltak gyógyulására. Vajna az orvosi szakirodalmat bújta, hogy minél felkészültebb legyen és el tudja dönteni, melyik kezelésben bízik meg.

Forrás: RTL Klub
Megújul a mellrák kezelésehttp://www.life.hu/drlife/20140312-forradalmian-uj-modszert-dolgoztak-amellyel-javulhat-a-mellrakban-szenvedok-kezelese.htmlForradalmian új módszert dolgoztak ki, amellyel javulhat a mellrákban szenvedők kezelése.Dr. Life--Már a dinoszaurusz is rákos volthttp://www.life.hu/drlife/20140221-nem-a-modern-civilizacio-betegsege-a-rak-mar-az-osember-es-a-dinoszaurusz-is-szenvedett-daganatos.htmlA rák sokkal régebbi betegség, mint azt gondolnánk. Már az ősember is tumoros betegségben szenvedett, és az állatvilágban is gyakori a daganatos megbetegedés.Dr. Life--Íme, a rákkeltő adalékanyagok listájahttp://www.life.hu/drlife/20140205-a-rak-vilagnapja-alkalmabol-osszeszedtuk-azokat-az-adalekanyagokat-amelyek-patkanykiserletekkel.htmlÖrök vita a kutatók és a gyártók között, melyik adalékanyag milyen hatással van a szervezetre. Ami a patkányokat megöli, minket miért nem?Dr. Life--Sztárok, akik legyőzték a rákothttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140310-sztarok-akik-legyoztek-a-rakot.htmlA külföldi hírességek közül is sokan szembenéztek már a rettegett kórral, a rákkal. A betegséget azonban számos világhírű celeb túlélte, legyőzte, mi több, további élete során fontossá vált számára az egészségmegőrzés, a daganatos betegségek megelőzése, a sorstársak támogatása.Kinga



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.