Nem Claudia vezeti a Rising Start?

Forrás: Tv2 -
TV2 műsorvezető fiatal Sztárban sztár zsűritag Liptai Claudia Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. 

A Blikk információi szerint Liptai Claudia helyett egy fiatalabb műsorvezetőt kér fel a TV2 a Rising Starra. Ráadásul akkor indul a Sztárban Sztár második szériája is, amelyben Claudia zsűritagként vesz részt.

Forrás: Tv2

Hogy ki vezeti a Magyarországon eddig még ismeretlen formátumú műsort, nem tudni, de Tatár Csilla és Szabó Kimmel Tamás neve is felmerült.

"Érdemben még nem tárgyaltunk senkivel sem, nyitott kérdés, hogy ki vezesse a Rising Start. Olyannyira, hogy a TV2-höz köthető és reálisan szóba jöhető műsorvezetők közül még senkit nem lehet kizárni" – reagált a napilap kérdésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Nem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigoXantus Barbara megrázó vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20140317-xantus-barbara-szineszno-joshi-bharatnak-meselt-szurdi-miklossal-valo-hazassagarol-es-arrol-hogy.htmlA színésznő nagypapája megrázó haláláról, a nemi erőszakról és a válásáról is mesélt Joshi Bharatnak. TV + BulvárCsillagászati összeget ajánlottak Tatár Csillánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140313-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje-gazsijaert-sem.htmlMinden idők legnagyobb gázsiját Magyarországon férfimagazinos vetkőzésért Liptai Claudia kapta, most azonban kolléganőjének, Tatár Csillának is busás összeg ütheti a markát. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.